Monday, 28 January 2013

Hmm, Kompius- kompius !

Posted by Satu Dua at 18:34
ASSALAMUALAIKUM .... 

Hai sumer .. !
moga korang sumer sihat selalu :)
ok, hari nie, bangun2 pagi lagi, dengan semangatnye bersiap- siap untuk ke kelas.. pastu dpt text, kelas cancel for today. Perhh, dah siap nie, tp xpelah .. hooreyyy di dalam hati, hehe, apelaa aku nie, pemalas betul. Wee
hmm, then bkk lappy ku, tetiba teringat borang degree, xisi lagi nie, no.pin dah berminggu minggu beli tpi tak diisi gak. hehe, bukan apa, aku kompius tul lahh. haiyaaa. ape nak isi untuk degree t ? 
Apakah kos sama mungkin ? atau nak beralih arah sudah ?
lau aku smbung kos sama , cpt ckit blh habiskan degree, t blh smbg master lak, hehe, pastu kawin. Hahah, nak kawin ngan sape lah nthhh, hahah. lupakan sal kawin, yg penting belajar dulu. 
Nie antara cadangan kos yg aku idam- idamkan :


  • Ijazah sarjana muda pentadbiran kesihatan (kepujian) 
  • Ijazah sarjana muda pentadbiran perniagaan (kepujian) Pengurusan sumber manusia
  • Ijazah sarjana muda pendidikan (kepujian) Pendidikan seni dan seni reka
  • Sarjana muda pengajian bahasa gunaan (kepujian) Bahasa melayu komunikasi professional
  • Sarjana muda teknologi kreatif (kepujian) Pengurusan industri seni 
Hmm, kompius tul dalam nak memilih kos nie, sebab bnyak tak tahu details mengenai kos tersebut. Yela, takut tak termampu ke, ape ker. 
Ya Allah, permudahkanlah segala urusan ku, harap- harap dapat capai cita- citaku, aminnn :)

0 comments:

Post a Comment

 

MoShiE- MoshiE AiN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea